Zoeken naar epdm

epdm
Home - EPDM-TIGT.nl.
De EPDM ST voldoet eveneens aan de brandeisen uit het bouwbesluit en is in alle opzichten vergelijkbaar met de Bosscover EPDM LSFR-E. Deze EPDM valt niet onder de garantie van Mawipex, de Firestone importeur, maar onder onze eigen garantie van 15 jaar. Lees meer
aquilegia.be
EPDM dakwerken, nieuwbouw en renovatie EPDM Solutions.
We zijn trots ons tot de EPDM Solutions partners te mogen rekenen. Doe jij beroep op EPDM Solutions dan kan je alvast rekenen op hun expertise in platte daken, ze zijn milieubewust en bieden de beste service. Nicolas De Bruyn.
karwei
Verschil tussen EPDM en roofing is er een van prijs Dakwerken Durieux.
Bij roofing krijg je wel een garantie van 15 jaar. Als je EPDM op je dak laat leggen, kan je een expertise laten doen en een verslag laten maken dat alle werken goed uitgevoerd zijn. De fabrikant van EPDM maakt daar trouwens reclame voor: je krijgt geen garantie maar wel een certificaat van goede werken. De leverancier stuurt dan een deskundige naar de werf die het EPDM-dak controleert en goedkeurt. Als Dakwerken Durieux de EPDM-werken heeft uitgevoerd, dan kan je erop aan dat je dak in orde is.
epdm
EPDM - Atab.
De laatste jaren hebben de kunststof dakbedekkingen in belang toegenomen. Zowel PVC, maar vooral de EPDM familie is ondertussen ingebed bij zowel opdrachtgevers als architecten studiebureaus. Ook ATAB heeft tijdens deze evolutie niet stilgezeten en heeft een aantal mensen zich laten specialiseren in het plaatsen van een groot assortiment aan kunststof dakbedekkingen, waaronder PVC Armourplan, TPE Spectraplan, TPO, Resitrix, Mastersystems, Hertalan EasyWeld.,
epdm
Nieuw EPDM dak plaatsen: prijs, soorten, tips advies.
EPDM wordt meestal naadloos gelegd, waardoor de kans op lekkage nihil is. EPDM is zowel geschikt voor het bekleden van nieuwe daken als voor renovatie van bestaande dakbedekkingen bijvoorbeeld roofing. Voordelen van EPDM dakbedekking. Scheur en krimpvrij. Lange levensduur gemiddeld 50 jaar. Wordt naadloos gelegd minder kans op lekkage. Ook geschikt voor renovatie bijvoorbeeld plaatsing op roofing. Geschikt voor platte daken en daken met een lichte dakhelling. Uv-bestendig een schutlaag van leislag is niet nodig. Nadelen van EPDM dakbedekking. Bij het plaatsen van het rubber is het erg belangrijk dat de afwerking exact op de juiste manier gebeurt. Vooral het waterdicht afwerken van de hoeken, de dakranden en de doorvoeren vergt redelijk wat expertise.
epdm
Tiplon.
TIPLON is blijvend elastisch, onderhoudsvrij, beloopbaar en bovendien 100 UV-, ozonbestendig en sterk hagelbestendig. TIPLON EPDM is 1,50, mm of 1,80, mm dik. U mag rekenen op een extreemlange levensduur van 50 jaar en méér. Tevens is TIPLON 100 recycleerbaar en vereist het geen onderhoud.
EPDM Folie online bestellen Voor uw platte dak.
Dit is erg voordelig wanneer u de EPDM folie gaat leggen. Ook gaat de folie tientallen jaren mee wat er voor zorgt dat u meer rendement uit uw EPDM folie haalt en niet elk jaar opnieuw naar uw dak hoeft te kijken.
EPDM Coating Vloeibare EPDM Rubber Coating - Coatings.be.
EPDM is wel na applicatie per direct waterafstotend. EPDM coating voor waterdichte dakbedekking. Door de unieke combinatie van veelzijdigheid, flexibiliteit en hoge prestaties zijn er veel gebieden die kunnen profiteren van EPDM, zoals dakbedekking, betonnen afdichting, en het waterdicht maken van vijvers, plantenbakken en kelders.

Contacteer ons