Zoeken naar containers

containers
Budts containers - Containerverhuur, sortering recyclage.
Gecertificeerd IHM voor asbesthoudende bouwmaterialen. Hebt u vragen in verband met asbesthoudende bouwmaterialen contacteer ons. 2235 Hulshout Tel: 015/24.73.18. Verhuur van containers op korte enlangere termijn. Sorteren van afvalstoffen en verpakkingsmaterialen. Budts Containers bvba. meer dan alleen containerverhuur! Verhuur van containers op korte en langere termijn. traditionele containers: 6m 10m 15m 20m 30 m. AANLEVEREN KARTON PAPIER GRATIS. OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG. 7u tot 12u en 12u30 tot 17u30. Vanaf heden zijn we GESLOTEN op zaterdag! Gesloten op volgende feestdagen.: Hemelvaart donderdag 26/05/2022 en vrijdag 27/05/2022. Hemelvaart maandag 15/08/2022. Allerheiligen dinsdag 01/11/2022 brugdag maandag 31/10/2022 gesloten. Wapenstilstand vrijdag 11/11/2022. JAARLIJKSE VAKANTIE van maandag 18/07/2022 tot en met vrijdag 29/07/2022. TERUG OPEN MAANDAG 01/08/2022. eindejaars sluiting: van vrijdag 23/12/2022 tot en met maandag 03/01/2023. TERUG OPEN DINSDAG 04/01/2023. traditionele containers: 6m 10m 15m 20m 30 m. AANLEVEREN KARTON PAPIER GRATIS. Activiteitenradius: Hulshout, Heist-op-den-Berg, Herstelt, Westerlo, Laakdal, Tessenderlo, Beringen, Leopoldsburg, Ham, Meerhout, Olmen, Geel, Herentals, Olen, Grobbendonk, Nijlen, Herenthout, Lier, Berlaar, Duffel, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Keerbergen, Haacht, Tremelo, Leuven, Herent, Holsbeek, Aarschot, Rotselaar, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest, Lummen. Lees meer
portaalkraan
Containers - Van Pelt. Containers - Van Pelt.
Over Van Pelt. Over Van Pelt. Een kleine verbouwing of een grote werf? Van Pelt is gespecialiseerd in de verhuur en het transport van afvalcontainers en containers voor bouwafval, voor zowel particulieren als professionelen. Je kan steeds rekenen op een flexibele dienstverlening en correcte service aan een scherpe prijs! Welk type container het meest geschikt is voor je project, is afhankelijk van de hoeveelheid afval, de mogelijkheid van sorteren aan de bron en de plaats waar de container komt te staan.
deense kar
Container verhuur, Container verkoop. koelcontainer, vriescontainer, 20, 40, 10.
Verkoop en verhuur van koel-/vriescontainers en diverse types opslag- en zeecontainers. TITAN Containers B.V. 31 0 186 745886 is sinds 1991 actief in de Benelux op het gebied van container verkoop en container verhuur. TITAN Containers levert alle containertypes wereldwijd.
containers
Van Den Abeele Containerverhuur Afvalcontainers en containers huren regio Wetteren.
Wat de activiteit van de klant is, welk afval ook wordt geproduceerd of wat de geproduceerde hoeveelheid ook is, VDA heeft altijd wel een geschikte container of oplossing.Vandaag bestelt, morgen geleverd dankzij onze snelle en vertrouwde service. Kwatrechtsesteenweg 142 Bus A.,
Maritiem vervoer van containers.
Votre Transitaire pour l'Afrique' et Moyen-Orient. Votre Transitaire pour l'Afrique' et Moyen-Orient. Verschepen van vracht- en personenwagens. Verschepen van Containers. Verschepen van speciale cargo en projecten. Regels en Documenten. Votre Transitaire pour l'Afrique' et Moyen-Orient. Verschepen van vracht- en personenwagens. Verschepen van Containers. Verschepen van speciale cargo en projecten. Regels en Documenten. Plantin en Moretuslei 335 b50 Borgerhout, Belgium 2140. Phone: 32 3 235 1415 Fax: 32 3 236 2361. Om tijd te besparen in onze kantoren, kan U nu reeds online het bookingformulier invullen. Druk het af en neem mee naar het FIRST Shipping kantoor in Uw buurt waar ze de boeking zullen accepteren en doorsturen. Reservering verscheping voertuig. E-mailadres Sign Up. Verschepen van Containers. Er bestaan verschillende soorten containers, en allemaal hebben ze verschillende manieren om beladen te worden. Ook het eigendom van de container zelf kent verschillen.: Dit is de meest voorkomende; het schip is eigenaar van de container. U huurt dus het gebruik ervan. Dit betekent dat U eigenaar bent van de container. FIRST SHipping kan U uiteraard bijstaan bij de aankoop van een container.
Valvan Containers.
Reeds jarenlang besteedt Valvan Containers Milieutechniek NV bijzondere aandacht aan de opmerkingen van klanten en gebruikers van afzetcontainers, met als doel om de kwaliteit en het gebruiksgemak van de containers te verbeteren. Valvan Containers Milieutechniek NV ontwerpt en bouwt een uitgebreid gamma containers voor alle soorten afval.
Containers Maes - Maes Recycling Group.
Containers Maes levert containers in diverse maten voor verschillende doeleinden zowel voor particulieren als bedrijven. We zijn bekend voor onze flexibele service en concurrentiƫle prijzen. Onze dienstverlening en dynamiek is de kracht van onze onderneming. Ondersteund door het moderne wagenpark, en met installaties aangepast aan de noden van morgen komen we tegemoet aan de wensen van alle klanten.
Containers IVAGO.
Er is een grote vertraging bij de verwerking van je aanvragen. Mobile menu expand icon Menu. Account maken of Aanmelden. Wat kan jij doen? Terug naar overzicht. Per afvalsoort zijn er verschillende types containers te huur. Afvaltype Kleur Type. Papier en karton. U kan een slot aankopen op uw container van 120 liter, 240 liter, 770 liter of 1.000 liter. Zo verhindert u dat derden er ongevraagd gebruik van maken. U huurt de containers. Eventuele herstellingskosten bij slijtage voeren we gratis uit. We hebben eenheel gamma containers.

Contacteer ons