Zoeken naar tanden

tanden
tanden bleken den haag
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie worden: je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Mooie tanden: Tandartsenpraktijk Parel.
afgebroken of ingesleten tanden heropbouwen tot hun natuurlijke vorm en grootte met porselein of composiet. verantwoorde bleaching of bleking van de tanden. bij het ontbreken van één of meerdere tanden: natuurgetrouwe porseleinen kronen of bruggen op implantaten of op eigen tanden. Lees meer
tanden bleken hoofddorp
Waarom en hoe moet ik voor de tanden van mijn hond zorgen? SantéVet.
Gepubliceerd op 28/10/2021 op 11:54, bijgewerkt op 28/10/2021 op 11:54.: Meer dan driekwart van de honden ouder dan 4 jaar heeft gebitsproblemen en voornamelijk parodontale aandoeningen of parodontitis, oorzaak van het losraken van de tanden en andere soms ernstige stoornissen.
tanden bleken hoofddorp
Hoeveel tanden hebben we? Meer tanden feiten en cijfers.
Bij SUNSTAR GUM bieden we alles wat jij en jouw gezin nodig hebben om jullie tanden glanzend en gezond te houden. Dus of je nu twee tanden, 32 tanden of ergens daartussenin hebt, je kunt tandenborstels, gels en interdentale ragers en meer vinden bij GUM.
stopacne.nl
Gele tanden behandelen om wittere tanden te krijgen LISTERINE.
Probeer onze nieuwe Listerine Advanced White mondspoeling na het poetsen. Deze mondspoeling met multi-action formule reinigt de tanden, verwijdert vlekken en beschermt je tanden tegen de vorming van nieuwe vlekken. Voor wittere tanden in slechts 2 weken. BLEEKKITS VOOR GELE TANDEN: RESULTATEN EN VOORZORGSMAATREGELEN.
keyboost.nl
Defecten in de ontwikkeling van het gebit Gezondheid en wetenschap.
- te veel of te weinig tanden: af en toe stelt men bij de geboorte vast dat er een tand ontbreekt. Ontbrekende tanden gaan meestal gepaard met de aanwezigheid van kleine of pinvormige tanden. Ook kinderen met het syndroom van Down missen af en toe een of meerdere tanden.;
kruidvat
tanden - WikiWoordenboek.
Met lange tanden eten. geen honger hebben, ziek zijn. Tot de tanden gewapend zijn. extreem bewapend zijn. Het woord tanden staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd tanden" herkend door.:
mond en tanden gezondheid.be.
Je mond en je tanden hebben een goede verzorging nodig, niet alleen om kwaaltjes en aandoeningen te vermijden denk aan tandpijn, een vieze adem of een tandvleesontsteking maar ook om er een algemene gezonde levensstijl op na te kunnen houden.
Jan Yperman Ziekenhuis Verwijderen van tanden.
Er zijn verschillende redenen om tanden te extraheren of verwijderen.: scheve tandstand of te weinig ruimte in de kaak. breuken van de tand of kies. Raadgevingen bij extractie van tanden. Raadpleeg hier onze brochure met raadgevingen bij extractie van tanden.

Contacteer ons